#Over

SERIÓÓS raakt de genres dans, theater, en performance en kaart serieuze onderwerpen aan met een korreltje zout. Door middel van ontspanning creëren wij ruimte om iets te mogen vinden van actuele kwesties als vrijheid, gelijkheid en vrouw zijn.

We bewegen ons vanuit de invloeden van straatdanscultuur, met name de hiphopcultuur. Dit komt naar voren in onze raps en danstaal. In onze voorstellingen gaan wij op zoek naar het samen zijn door dans, spel en rap met een actuele thematiek. Het is typerend voor SERIÓÓS om de vierde wand te doorbreken en stimuleren daarbij fysieke nabijheid tussen speler en publiek, wat leidt tot publieksparticipatie. Wij spelen met dit gegeven en zijn op zoek naar het creëren van een gezamenlijk ritme en pulse van performer en publiek, want deel uitmaken van een veelheid zorgt voor het gevoel van verbondenheid: inclusiviteit. 

#LOVE

#PEACE

#UNITY

#KNOWLEDGE

#HAVINGFUN

Op de Facebook pagina informeren zij het publiek over de projecten en voorstellingen die gepland zijn. Daarnaast zijn zij te bewonderen op Instagram.

follow us on Facebook